Trofee și premii de excelență obținute de talentații pianiști tecuceni

 

Clubul Copiilor Tecuci, secția Interpretare instrumentală, a participat în data de 31 mai la Concursul  regional de interpretare pianistică din Călărași „Călătorind printre suneteˮ. Acest concurs, aflat la cea de a III-a ediție, a fost încununat de succes datorită celor zece elevi participanți tecuceni care au primit premii I de excelență.

Cei zece pianiști, care merită felicitările noastre, sunt: Darius Chiriac, Andrada Manoliu, Cristian Stan, Alexandra Manoliu, Alexandra Dinu, Beatrice Anghel, Matei Arhire, Cosmin Răducan, Delia Iancu, Carina Sîrbu.

În data de 1 iunie, elevi ai Clubului Copiilor Tecuci, tot împreună cu profesorul coordonator Alexandra Manolache, au plecat către Iași pentru a-și etala talentul la Concursul Național „Ofrandă sunetuluiˮ. Aceasta a fost a XIII-a ediție a concursului și a avut loc la Biblioteca Centrală Universitară din Iași.

„Nici nu se putea încheia altfel odiseea concursurilor la care a participat anul acesta școlar Clubul Copiilor Tecuci. Au fost momente extrem de emoționante pentru noi toți . Grupa noastră de pian a fost remarcată în mod special de membrii juriului și premiată pe măsurăˮ mărturisește prof. Alexandra Manolache.

Rezultatele sunt pe măsura muncii depusă atât de elevi cât și de coordonator. Cei patru tecuceni participanți au obținut următoarele premii:

Matei Arhire – Premiul I și Trofeu

Alexandra Dinu – Premiul I și Trofeu

Alexandru Gao – Premiul I

Darius Chiriac – Premiul I.

Muncă, perseverență, efort răsplătit. Felicitări tuturor și o vacanță plină de bucurii să aveți!