Festivalul Insula 2019. Pe urmele unui comunicat de presă

 

În aceste zile se află în desfăşurare Festivalul Insula Tecuci 2019

Ne-ar fi plăcut să vă spunem că Festivalul se desfăşoară la Tecuci, că mii de tineri au căutat Tecuciul pe hartă şi că au făcut tot posibilul pentru a ajunge la Festival. Ne-ar fi plăcut să scriem despre boom-ul înregistrat de comercianţi în aceste trei zile de Festival.

Am fi citit zeci, poate chiar sute de postări despre încântarea tinerilor care au vizitat municipiul nostru, lucru care i-ar fi făcut pe investitorii să ciulească urechile.

N-a fost să fie aşa

Astăzi, 1 iunie 2019, un comunicat al Primăriei Tecuci face lumină în acest caz.

 Din comunicat aflăm că în data de 3 aprilie 2019 organizatorul a înregistrat la Primărie trei cereri referitoare la Festivalul Insula. Abia după o lună şi jumătate administraţia Hurdubae a hotărât să ia în considerare aceste cereri şi să convoace o Comisie în data de 17 mai 2019.

Vineri, 31 mai, după alte două săptămâni, administraţia PSD a reuşit, în sfârşit!, să informeze tecucenii despre faptul că au avut nevoie de o lună şi jumătate pentru a aproba o cerere, timp în care organizatorul a găsit altă locaţie.

Priorităţile administraţiei PSD

 În acest timp administraţia a fost mai preocupată de organizarea mitingului lui Dragnea din 11 mai, la Galaţi. Apoi, în 12 mai, administraţia PSD a organizat o contra manifestaţie cu asistaţi sociali. Când să mai aibă timp şi de Festival?

Timp de doi ani, în apariţiile sale televizate, Hurdubae a menţionat de fiecare dată cât de important este Festivalul Insula pentru Tecuci şi tecuceni.

În cel de-al treilea an am văzut că mult mai important a fost scăparea lui Dragnea de puşcărie şi huiduirea tecucenilor de către asistaţii plătiţi din banii lor.

Festivalul Insula din Tecuci se află în desfăşurare. Urmează a doua şi a treia seară

Ne-ar fi plăcut să vă spunem că Festivalul se desfăşoară la Tecuci, că mii de tineri au căutat Tecuciul pe hartă şi că au făcut tot posibilul pentru a ajunge la Festival.

Dar Festivalul se desfăşoară la Drăgăneşti prin bunăvoinţa şi amabilitatea primarului tecucean care a făcut ca mii de tineri să caute şi să găsească Drăgăneştiul pe hartă.

Nouă nu ne rămâne decât să sperăm că toată lumea este mulţumită.

 

 

One thought on “Festivalul Insula 2019. Pe urmele unui comunicat de presă

  1. Un spectacol foarte bine organizat în trecere în dupa-miaza aceasta vizavi de parcul Ocaua Tecuci Tecuciul Nou județul Galați

Comments are closed.