Factură de aproape 250 milioane lei vechi. Unde ajung banii contribuabililor tecuceni

 

Luni, 10 iunie, Biroul UIES din Primăria Tecuci a comunicat că au fost emise acte administrative de impunere fiscală pentru un număr de 195 contribuabili.

„Actele administrative fiscale pot fi consultate de titularii acestora la sediul organului fiscal emitent. Prezențele acte administrative fiscale se consideră comunicate în termen de 15 zile de la dată afişării”, se arată în anunţul publicat pe site-ul Primăriei.

Pentru administraţie nu are nici o relevanţă faptul că acele persoane nu au cum să citească anunţul, fiindcă nu au accesat niciodată site-ul Primăriei, nu au acces la internet sau, şi mai grav, sunt decedate. Cele 195 de persoane trebuie să plătească, iar asta cât mai curând.

La mijloc nu mai este vorba doar despre salariul de peste 13.000 de lei încasat de Hurdubae lunar, salariu pe care i l-a făcut Guvernul, aşa cum el însuşi spunea. La uşa Primăriei bat furnizorii de servicii care solicită plata.

Doar pe luna trecută, mai 2019, Primăria trebuie să plătească suma de 24.875,45 lei, bani reprezentând factura pentru telefonie mobilă şi servicii telefonice. Aproape 250 de milioane lei vechi.

Asta înseamnă bani, nu glumă. Probabil că nici nu va ajunge suma colectată de la cei 195 de contribuabili.

 

You cannot copy content of this page