Instanța a hotărât. Tecucenii vor fi suprataxați de administrația Hurdubae

 

Astăzi, 20 iunie, Primăria ne anunță cu mândrie că a câștigat procesul împotriva propriilor contribuabili, reprezentați de PNL Tecuci. Reamintim că PNL a chemat în instanță Primăria Tecuci, solicitând anularea taxei speciale de salubritate.

Juriștii Primăriei, plătiți din banii contribuabililor, s-au bătut până în ultima clipă pentru ca administrația PSD să poată încasa taxa specială de 15 lei/lună de la fiecare tecucean care nu semnează contract cu CUP pentru taxa de salubritate.

„Acțiunile juridice inițiate pentru suspendarea și anularea HCL 257/21.12.2018 care instituie taxa specială de salubrizare, nu s-au întemeiat pe baze legale ci au avut strict, motive de imagine care nu servesc, în nici un fel, interesele comunității localeˮ, se arată în comunicatul Primăriei Tecuci.

Așadar, organele de judecată și administrația PSD consideră îndreptățită suma de 2,50 lei percepută în plus de la fiecare tecucean care, din motive obiective, nu reușește să încheie un contract cu CUP Tecuci.

Rămâne să stabilim unde sunt „motivele de imagineˮ atunci când vom plăti o suprataxă pentru care nu primim nimic în schimb.

 

One thought on “Instanța a hotărât. Tecucenii vor fi suprataxați de administrația Hurdubae

  1. Nu-i mare bai, o acțiune similară poate fi reluată cu respectarea cerințelor legii.

Comments are closed.