Nuntă selectă în cartier. Taxa inventată de Hurdubae fentată tocmai de pesedişti

 

Cum vă place. Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. Mai presus de lege la Tecuci

În ultimii trei ani la Tecuci au apărut taxe sau tarife despre care nici măcar nu aveam cunoştinţă că pot exista. Doar în decembrie 2018 au apărut şase taxe, denumite speciale.

Printre acestea se află şi „taxa pentru oficierea căsătorie în afara sediului Primăriei sau a Serviciului de stare civilă, indiferent de domiciliile viitorilor soţi”, taxă în valoare de 500 lei. Doar consilierii PSD, cel independent şi consilierul UNPR, au votat această taxă, încredinţându-ne că fără ea nu se poate trăi.

 Ieri, la amiază, un grup restrâns de cetăţeni a fost prezent la oficierea căsătoriei a doi tineri din Tecuci. La cununia civilă au participat nume sonore din municipiul nostru, cum ar fi: administratorul public Iulian Mircea – având calitatea de mire; senatorul Butunoi – în postură de naş; primarul Hurdubae – cel care a oficiat cununia. Evenimentul a avut loc într-unul dintre restaurantele municipiului Tecuci.

Dat fiindcă oficierea s-a făcut în afara sediului Primăriei sau a Serviciului de stare civilă, cineva a ridicat problema plăţii celor 500 lei. Hurdubae a menţionat că el este primar PSD iar mirii nu trebuie să plătească această taxă. Cuvintele lui au sunat ca o revoltă împotriva taxei, de parcă aceasta ar fi fost stabilită de altcineva.

Urăm cu această ocazie „Casă de piatră!” celor doi tineri, iar pe naş îl sfătuim să treacă pe la casierie pentru a plăti taxa votată de PSD.