Minoră dispărută

 

Poliţiştii gălățeni caută o minoră, de 13 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 26 iunie a.c., Postul de Poliție Munteni a fost sesizat cu privire la faptul că, în ziua de 20 mai, minora Stănescu Florica, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Munteni, și nu a mai revenit, întrerupând totodată orice formă de comunicare cu familia.

La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu o bluză cu mâneci lungi și o fustă lungă multicoloră, port tradițional al etniei rrome, și era încălțată cu sandale de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime  – 1,50 m, constituție atletică, fața rotundă, ten închis, ochii căprui, păr șaten lung, pieptănat peste cap.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.