Primăria Tecuci. Neglijenţă sau fals în înscrisuri oficiale?

 

Tecucenii, şi nu numai, contribuabili sau nu, aşteaptă ca site-ul Primăriei Tecuci să reflecte întocmai activitatea instituţiei. Informaţiile publicate pe site ar trebui să fie reale, dincolo de orice îndoială, pentru corecta informare a cititorilor.

Ieri, 18 iulie 2019, pe site-ul Primăriei Tecuci, la secţiunea „Concursuri și examene” a fost publicat un „Anunt concurs Referent 3 sup Bir drumuri”. Anunţul a fost preluat şi de publicaţia noastră. Însă la câteva ore, după ce a fost urcat pe site-ul Primăriei, anunţul a fost scos.

 „Dosarele de înscriere la concurs se vor depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a (17.07.2019-05.08.2019)”, se specifica în anunţ.

Cu toate acestea, din 15 iulie până în 18 iulie 2019 în Monitorul Oficial nu a fost publicat anunţul respectiv. Acest lucru înseamnă ori neglijenţă din partea celor care trebuiau să se ocupe cu publicarea anunţului în Monitor, ori fals în înscrisuri oficiale. În acest sens anunţul publicat de Primărie poate fi privit ca un act oficial.

Nouă nu ne rămâne decât să ne întrebăm când se va hotărî administraţia Hurdubae să ofere contribuabililor tecuceni informaţii reale, dincolo de orice îndoială. Este bine de ştiut şi când va avea loc, cu adevărat, concursul.

 

Anunţul, aşa cum a fost publicat ieri, 18 iulie 2019, pe site-ul Primăriei Tecuci, poate fi accesat AICI.