Poliţist aflat în concediu agresat de doi tecuceni

 

Marţi, 13 august, în jurul orei 21,10, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul București, se deplasa cu autoturismul pe str. 1 Decembrie 1918, din Tecuci.

În fața Colegiului de Agricultură şi Economie o persoană necunoscută a lovit autoturismul cu un obiect. În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, şoferul a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuțit, apoi l-au lovit cu pumnii și picioarele.

Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii BOP Tecuci și luptătorii SAS, care au identificat pe cei doi agresori, doi bărbați de 41 și 28 de ani, din municipiul Tecuci, care au fost imobilizați și conduși la sediul poliției.

Cei doi sunt cercetați acum pentru lovire sau alte violențe și au fost reținuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.

„Un polițist din București, aflat în concediu și în tranzit prin Tecuci, a fost agresat de mai mulți indivizi. Se pare că totul a pornit de la faptul că agresorii ar fi văzut în mașina polițistului o caschetă și i-au adresat cuvinte injurioase, apoi l-au lovit, reproșându-i incompetența Poliției în cazul Caracal”, scrie ProFm LiderFm.