După ce s-au ghiftuit din banii tecucenilor vor să scape de kilogramele în plus

 

Un proiect întocmit de Lucian Tîrziman şi iniţiat de C.C. Hurdubae, vizând două zile de antrenament sportiv, nu a fost pe placul consilierilor locali

Luni, 19 august 2019, Consiliul local Tecuci s-a întrunit în şedinţă extraordinară, consilierii fiind solicitaţi să decidă în privinţa a opt proiecte de hotărâre. Şapte dintre proiecte au devenit hotărâri.

Cel de-al optulea proiect nu a întrunit numărul de voturi necesare. Acest proiect prevedea renunţarea la activitatea „Festivalul Aeronautic Smaranda Brăescu”, în sumă de 35.000 lei, şi alocarea sumei de 12.000 lei activităţii „Sport şi sănătate”.

Municipalitatea urma să achiziţioneze servicii de „prezentare a modalităţilor de antrenament şi a principiilor unei bune vieţi active fizic”, aşa cum se precizează în raportul de specialitate aferent acestui proiect.

Acţiunea urma să se desfăşoare pe parcursul a două zile, respectiv 31 august şi 1 septembrie 2019.

Pentru acest proiect au votat doar şapte consilieri locali, ceilalţi fie s-au abţinut, fie au votat împotrivă. Se pare că nici măcar consilierii PSD, în număr de nouă, nu au fost convinşi de utilitatea acestui proiect.