Fii tu un erou! Maraton Galaţi – Iaşi pentru susţinerea unei cauze caritabile

 

Pentru susţinerea cauzelor caritabile, Laurenţiu Cobzaru, de la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, şi Costel Mazâlu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” din Brăila, fac echipă cu Laura Mihalache, Personal Trainer EliteGym Galaţi.

Sunt trei oameni cu meserii normale, dar care, într-un fel sau altul, vin în ajutorul semenilor noştri.

Ziua Pompierilor

 Vineri, 13 septembrie 2019, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu vor alerga între Galaţi şi Brăila, în semn de respect şi admiraţie pentru meseria de pompier şi pentru eforturile pe care le depun pompierii în salvarea de vieţi umane şi limitarea pagubelor materiale.

„Alergăm în semn de respect pentru Ziua Pompierilor din România. Vom susţine şi o cauză umanitară pentru un pompier din Brăila. La sfârşitul lunii septembrie vom organiza un cros caritabil în Brăila pentru plt. maj. Viorel Dima”, a declarat Laurenţiu Cobzaru pentru publicaţia noastră.

Se va pleca de la ISU Galaţi către ISU Brăila.

Ambulanţa Copiilor

 Miercuri, 25 septembrie 2019, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu vor alerga într-un ultramaraton pe distanţa Galaţi – Iaşi.

„Vom oferi Primăriei Iaşi un drapel în semn de respect. Vrem să ducem mesajul nostru mai departe, noi toţi trebuie să conştientizăm că sunt oameni care au nevoie de ajutorul nostru, iar sănătatea este cel mai preţios lucru. Fiecare poate fi un erou, dacă îşi doreşte cu adevărat acest lucru”, a precizat Laurenţiu Cobzaru.

Acest ultramaraton este organizat pentru a susţine proiectul „Ambulanţa Copiilor”, proiect iniţiat de Serviciul Voluntar de Ambulanţă. Se va alerga pe traseul Galaţi – Tecuci – Bârlad – Iaşi.

„Proiectul <Ambulanţa Copiilor> este creat pentru a facilita copiilor bolnavi vizitele obișnuite la spital, cât și de a-i transporta în cazul unor situații de urgență. Uneori devine dificil pentru un copil care suferă de o boală cronică să călătorească în transportul public după ce a stat de-a lungul zilei la cozi lungi pentru a-şi face analizele sau după ce a urmat o sesiune de chimioterapie dureroasă”, se arată pe pagina proiectului.

Proiectul „Ambulanța copiilor” poate fi accesat AICI.

„Fii tu un erou!”

 Laurenţiu Cobzaru, Costel Mazâlu şi Laura Mihalache, sunt trei oameni cu meserii normale, dar care, într-un fel sau altul, vin în ajutorul semenilor. Toţi trebuie să împartă zâmbete în meseriile lor, pentru a acorda încredere și sprijin. Eroii noştri fac ceea ce le place. Şi o fac cu mândrie.

Fii tu un erou! Fă ceea ce îţi place, oferă ce este mai bun din tine, oferă sprijin, speranţă, şansa la viaţă!