Lucian Costin. O atitudine care impune Respect!

 

De ceva vreme, pe rețelele de socializare tot circulă o știre despre activitatea societății pe care o conduc. Când nu mai au ce scrie, fetele și băieții veseli își amintesc de mine. Ca să nu mai fie niciun dubiu, să-i scutesc de eforturi inutile, e timpul să lămurim lucrurile.

Coordonez o activitate de transport persoane (nu „cărat” cum se exprimă deontologii) la care muncesc de la 18 ani. Lunar, este nevoie să asigurăm salariile la 180 de angajați. Transportăm orice persoană și orice grup care ne solicită serviciile. Iar faptul că, de la an la an, tot mai mulți apelează la serviciile noastre, înseamnă că ne facem treaba bine.

Referitor la susținătorii PSD care au ajuns la un miting cu autocarele firmei noastre, da, știrea este adevărată. Așa este. Autocarele nu au fost închiriate direct de către PSD, ci de o agenție de turism, pentru PSD.

Pentru fetele și băieții veseli, asta înseamnă nu știu ce blat cu PSD-ul. Total aiurea. Este ca și cum i-ai cere unui brutar să nu vândă pâine unui vecin, doar pentru că are alte convingeri politice. Serios? De unde atâta ură și venin? În ce lume trăiți, ce lume vreți să construiți?

Aici ne despărțim definitiv. Eu chiar cred într-o normalitate, cred că putem face din orașul nostru și din țărișoara asta locuri prietenoase, în care fiecare să se simtă respectat și în care să ne fie drag să trăim. Nu în minciună și ură, în scorneală și mizerie.

 

Lucian Costin

 

sursa: facebook