Trupa Holograf va concerta la Zaga Zaga în 6 septembrie

 

Muzica trupei Holograf a traversat generaţii, hiturile lor sunt decor pentru poveştile de iubire ale părinţilor şi copiilor, o performanţă la care visează orice artist.

Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună şi Romeo Dediu vin cu un show ca o declaraţie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani între Holograf şi public..

Vino vineri, 6 septembrie, să trăiești o nouă experiență alături de trupa ta preferată la concertul extraordinar Holograf şi le vei redescoperi super hiturile „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Vine o zi”, „Şi băieţii plâng câteodată”, „Ţi-am dat un inel”.

Unde? În zona de concerte ZagaZaga Land, un ținut de poveste pe Delta Siretului, la 13 km de Tecuci şi 15 km de Focșani.

În deschidere va cânta trupa Shango – Rareș Totu plays Santana.

 Prețul biletului: 50 lei până la data de 31 august,  60 lei începând cu 1 septembrie,  70 lei la intrare în ziua spectacolului.

Biletele se pot procura online pe www.bilete.ro

https://www.bilete.ro/concert-holograf/concert-holograf-06-sept-2019

sau fizic: Focșani – Restaurant Intim (str. Nicolae Bălcescu); Buzău – Magazinul Hi-Hii (str. Cuza – Vodă); Tecuci – Asociația Tinerilor Tecuceni – tel. 0766.336.009; Recepție Zaga Zaga – Informații și rezervări: 0723.429.264.

Despre ZagaZaga Land

Într-un spațiu în care timpul parcă a rămas oprit contemplându-i tăcerea, Siretul își ramifică brațele care se risipesc ca niște vene peste o întindere nesfârșită, dând naștere unui loc care deapănă frumusețea pământului românesc. ZagaZaga este situat în Delta Siretului, pe limita dintre județul Vrancea și Galați, în satul Doaga. Accesul la resort se face cu ușurintă fiind situat la doar 200 km de București pe E 85, (având două benzi pe sensul de mers), la 20 km de Focșani și 13 km de Tecuci.

În cadrul resortului veți gasi un ansamblu de bungalowuri mobile, case plutitoare, o cherhana, o zonă de evenimente private pentru companii, o piscină în aer liber, precum și un parc de aventură cu trasee în copaci și tiroliene, toate așezate pe malurile canalelor din resortul ZagaZaga.

Locația este perfectă pentru iubitorii de pescuit, plimbări cu bicicleta, cu barca sau pentru cei care vor doar să se relaxeze.