PSD. Opt candidaţi pentru Primăria Tecuci

 

În aceste zile PSD efectuează un sondaj intern pentru stabilirea candidatului la funcţia de primar al municipiului Tecuci la alegerile locale programate anul viitor.

Pe listă se află opt candidaţi, după cum urmează: C.C. Hurdubae, Iulian Mircea – city manager, Dănuţ Pintilie – viceprimar, Florin Balcan – pensionar poliţist, Ioniţă Florian – dir. Piaţă, Liliana Cambanache – dir. adj. Piaţă, Valeriu Mănăilă – dir. Şcoala Sportivă şi Daniel Mocanu – funcţionar Agenţia Naţională de Mediu.

Mai sunt câteva luni până la alegeri şi organizaţia locală a PSD nu are un candidat. Nu există o persoană care să iasă în faţă şi care să spună clar: asta am făcut, asta voi face.

Nouă nu ne rămâne decât să vedem care dintre aceşti candidaţi are capacitatea de a administra soarta unui municipiu cu patruzeci de mii de locuitori. Cu Hurdubae ne-am convins.

 

2 thoughts on “PSD. Opt candidaţi pentru Primăria Tecuci

  1. Nu a facut nimic dar se pregateste de o noua candidatura.Conform adeverinte DJ/1007/11.07.2019 emisa de C.N.S.A.S. actualul primar nascut in Barlad nu a avut calitatea de colaborator al securitatii…adica, pardon,macar atat daca in rest e praf…

Comments are closed.