Aproximativ 70.000 de gălățeni au semnat pentru Klaus Iohannis

 

Aproximativ 70.000 de gălățeni au semnat pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru funcția de președinte al României. Până marți, 17 septembrie, erau centralizate 69.000 de semnături strânse din tot județul, într-o campanie ce a demarat pe data de 10 august.

Le mulțumim tuturor celor care au decis să sprijine acest demers și le mulțumim tuturor celor care au decis să se implice direct!

Ca partid, am dovedit încă o dată că ne putem mobiliza bine, că putem fi uniți și putem lucra extrem de eficient. Rămâne să reconfirmăm și în ziua votului bunele performanțe obținute la precedenta campanie electorală și, de ce nu, să le depășim. 

Partidul Național Liberal a obținut, la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, cel mai mare număr de voturi din întreaga sa istorie locală, într-o confruntare electorală.

Astfel, după centralizarea rezultatelor de către Biroul Electoral Județean, PNL a înregistrat 56.409 voturi (25,30%). S-a înregistrat un număr de votanți liberali mai mult decât dublu față de precedentele alegeri europarlamentare, din 2014. Atunci, în favoarea grupării noastre politice s-au exprimat doar 26.430 de alegători (16,98%).

Ne propunem să păstrăm trendul ascendent astfel încât la alegerile prezidențiale din această toamnă candidatul Klaus Iohannis să fie și la nivelul județului Galați acolo unde merită: pe prima poziție în opțiunile electoratului.

 

George Stângă

Președinte PNL Galați

 

You cannot copy content of this page