Trei ani de la vizita ministrului Transporturilor pe şantierul Centurii ocolitoare a municipiului Tecuci

 

În data de 22 septembrie 2019 se împlinesc trei ani de când ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a vizitat Varianta ocolitoare a Municipiului Tecuci.

 „Sunt nemulțumit de ceea ce am găsit pe șantierele de la Bacău și Tecuci. În ambele proiecte, mobilizarea nu este deloc cea dorită, de aceea am dat un ultimatum constructorilor: ori vor aduce muncitori și utilaje într-un număr mult mai mare pe șantiere, ori vom găsi alte soluții pentru ca șantierele să fie deblocate și proiectele să continue”, afirma în 22 septembrie 2016 ministrul Sorin Bușe.

Până la urmă s-au găsit alte soluţii. Astăzi pe şantierul Centurii ocolitoare a municipiului Tecuci este linişte, nimeni nu mai lucrează, după ce un alt ministru al Transporturilor a rupt contractul cu constructorul.

 Din data de 2 septembrie 2015, Comisia pentru transporturi şi energie din Senat este condusă de tecuceanul Daniel Butunoi. În patru ani senatorul PSD a avut timp berechet să gestioneze finalizarea centurii ocolitoare a municipiului care l-a trimis în Senat.

A mai rămas un an din actualul mandat legislativ şi nu sunt semne că Centura ocolitoare va fi gata. La anul vom sărbători patru ani de la vizita ministrului. Este tot ceea ce ne-a mai rămas de sărbătorit.