Un tecucean a fost găsit decedat lângă autostradă, în zona Nădlac

 

Trupul neînsuflețit al bărbatului zăcea de aproximativ două luni pe câmp, lângă autostrada Arad – Nădlac și a fost găsit întâmplător, duminică, de către un participant la trafic care a oprit autovehiculul pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni mecanice.

Șoferul a simțit un miros înțepător, specific unui cadavru, și a dat alerta la 112.

Bărbatul decedat a fost identificat de polițiști. Astfel, s-a stabilit că victima avea 38 de ani, era din municipiul Tecuci, județul Galați și fusese dată dispărută.

Se pare că bărbatul a ajuns în vestul țării cu intenția de a părăsi România, însă a ajuns doar până la Nădlac unde, înainte de a fi dat dispărut și de a deceda, a fost legitimat de polițiști. Mai departe, bărbatul a luat un autocar – care avea să-l transporte în Spațiul Schengen – însă pentru că a devenit recalcitrant – potrivit informațiilor noastre victima suferea de anumite afecțiuni medicale – șoferul a decis să-l dea jos din mijlocul de transport. De aici, se pare că bărbatul a decis să se deplaseze pe jos, el fiind identificat, din nou, de data aceasta de polițiștii de frontieră în zona fâșiei verzi.

Lângă trupul neînsuflețit al bărbatului au fost găsite rucsacul și portofelul, indicii că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Pe cadavru nu au fost găsite urme de violențe, scrie Arad Online.

 

One thought on “Un tecucean a fost găsit decedat lângă autostradă, în zona Nădlac

Comments are closed.