Centura municipiului Tecuci a ajuns de unde a plecat. CNAIR organizează o nouă licitaţie

 

Realizarea Centurii ocolitoarea a municipiului Tecuci pare a fi un proiect tot mai greu de înfăptuit. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care gestionează acest proiect, pare a fi la fel de neştiutoare ca şi noi în privinţa derulării lucrării.

„În urmă cu mai bine de o lună am trimis o petiție către Ministerul Transporturilor și CNAIR cu privire la stadiul construcției centurii Tecuciului. Un proiect pe care administrația pesedistă l-a promis, pe care s-a făcut un mare tam-tam, dar despre care nu mai știm nimic. CNAIR îmi răspunde că, în luna mai a acestui an, a fost reziliat contractul pentru realizarea centurii ocolitoare a Tecuciului. Acum vine partea și mai șocantă: după aproape 4 luni de la reziliere, ne spune CNAIR-ul că elaborează documentația aferentă lansării procedurii de achiziție publică”, a scris ieri, pe pagina sa, senatorul liberal George Stângă.

Astfel, după ani şi ani de promisiuni, Centura ocolitoare a municipiului Tecuci a ajuns acolo de unde a plecat, respectiv în etapa de lansare a achiziţiei publice.

Tecucenii care sperau să scape de traficul greu mai au de aşteptat până când o administraţie hotărâtă şi eficientă va pune capăt acestui calvar.