PSD a dat startul la dezinformarea alegătorilor

 

Sâmbătă, 12 octombrie, a început campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019, campanie care se va încheia în data de 9 noiembrie, la ora 7.

O dată cu începerea campaniei s-au intensificat atacurile la noul guvern, despre care nimeni nu poate spune cu certitudine ce componenţă va avea.

În schimb noua opoziţie, formată din PSD, ştie deja ce va face noul Guvern, intoxicând populaţia cu informaţii care mai de care mai alarmante. Aceste informaţii false sunt aruncate în media cu o uşurinţă surprinzătoare, demonstrând, fără de tăgadă, ani şi ani de experienţă în intoxicarea alegătorilor cu date.

De unde ştie PSD şi media arondată ce va face noul Guvern? Acest lucru rămâne un mister. Misterul se adânceşte dacă ţinem cont şi de faptul că nu ştim cine va face parte din acest nou Guvern.

Cert este că Preşedintele Klaus Iohannis a cerut scoaterea la iveală a tuturor potlogăriilor făcute de PSD în ultimii trei ani. Asta înseamnă că vom afla, în sfârşit, datele reale ale exerciţiilor financiare promovate de Guvernul Dăncilă şi că vom şti cine a dat ordin să fim gazaţi şi bătuţi în 10 august. Iar seria dezvăluirilor nu se va opri aici, fiindcă românii trebuie să ştie adevărul din spatele dezinformărilor promovate timp de trei ani de guvernele PSD. Acestea sunt singurele lucruri certe. Sunt aspecte fireşti, cerute cu insistenţă de toţi românii.

Restul sunt acuzaţii disperate ale unei guvernări eşuate, guvernare îngrozită că se va afla adevărul. Este agonia unui partid a cărui corabie stă să se scufunde, fapt care face ca fălnicia de altădată să se rezume, acum, la un colac de salvare de care stau agăţaţi cu toţii. Iar acest colac se numeşte Vasilica-Viorica Dăncilă şi candidatura sa.