Un panou care nu spune nimic. Se caută arhitectul care a semnat pentru acest amplasament

 

După luni întregi de promisiuni şi amânări se pare că şi municipiului Tecuci i-au fost alocaţi bani de la buget. Nu cunoaştem suma, însă Primăria a ţinut să facă cunoscut acest lucru şi tecucenilor.

În acest scop Primăria a amplasat un panou la intersecţia străzii 13 Septembrie cu Strada Pieţii, panou care nu spune nimic concret.

Panoul a apărut peste noapte şi nu oferă date de identificare ale proiectului, cum ar fi data de începere a lucrărilor şi data finalizării, termenul de execuţie, ş.a.

Locul de amplasare a panoului, felul în care acest panou acoperă vizibilitatea unei afaceri locale, ridică semne de întrebare privind autorizaţia de construire. Ori poate panourile Primăriei nu au nevoie de autorizaţie şi pot fi amplasate oriunde, oricând, fără aprobarea unui arhitect.

Dacă, însă, şi amplasarea panourilor Primăriei necesită o autorizaţie este bine de aflat cine a iscălit aprobarea pentru amplasamentul acestui panou.

 

 

One thought on “Un panou care nu spune nimic. Se caută arhitectul care a semnat pentru acest amplasament”

  1. Nu v-ati prins deloc. Panoul a fost amplasat acolo sa vada lumea care trece de la piata ca Hurdubae si clica PSD munceste si nu fura. Un panou de acest gen care nu este mincinos este amplasat in zona liceul Agricol dupa blocul Turn langa podul Tecucel pe care scrie clar: suma de bani, data inceperii, data terminarii lucrarilor si executantul lucrarii. Inca odata dovedeste Hurdubae si PSD ca sunt niste mincinosi ori foarte prosti si nepriceputi prin acest panou in fata magazinului de coroane si sicrie.

Comments are closed.