Funcţii de director şi locuinţe pentru finii senatorului Butunoi

 

Faptul că la alegerile din 2016, preşedintele PSD din Tecuci, Daniel Butunoi, a prezentat Tecuciului un candidat care ieşise din şomaj şi provenea din judeţul Vaslui cunoaştem. Candidatul, în persoana lui Hurdubae a străbătut oraşul cu tot cu cartiere la pas, promiţând marea cu sarea şi denigrând vechile conduceri. Timpul a trecut, Hurdubae a demonstrat că nu poate fi mai bun decât predecesorii săi, ba din contră. Şi-a angajat neamurile, membrii cu care a făcut campanie şi s-a dat în spectacol la Tv. Atât!

Senatorul, pentru a-şi duce tradiţia politică mai departe a continuat aidoma lui Hurdubae. A infiltrat rude şi membri de partid în funcţii cheie, a uitat promisiunile făcute tecucenilor la alegerile locale şi parlamentare, a huzurit pe banii statului.

Doar în ultimul an, Butunoi a avut grijă să cunune două familii: Mircea şi Vîrlănuţă.

Iulian Mircea, băiat crescut în curtea partidului, i s-a oferit pe tavă în 2016 postul de city manager al Primăriei Tecuci. Apoi, în 2017 s-a creat un post special de bibliotecar cu studii medii pentru a fi ocupat de iubita sa, Alina Enache, actualmente Mircea.

În vara aceasta, tinerii au fost cununaţi cu surle şi trâmbiţe de senator şi soţie (doamna Butunoi fiind angajată medic şi în cadrul Asistenţei Sociale).

Tot în 2016 a fost numit director şi Constantin Vîrlănuţă, iniţial la Zone Verzi apoi la Compania de Utilităţi Publice, CUP. Acesta a vrut să îşi angajeze şi iubita la buget. Veronica Viorica Chiriac a dat examen la Poliţia locală pentru a ocupa un post, dar a fost respinsă cu un scor ruşinos.

Cu tertipuri, ajutaţi de viceprimar Pintilie, care e şi preşedinte la comisia de analize dosare ANL, iubita lui Vîrlănuţă a obţinut locuinţă. Însă, pentru a-i atribui punctaj maxim acesteia, conducerea PSD au făcut inexistente alte documente, din dosarul unei familii care întrunea punctajul. Posibil ca ordinul să fi venit de la senator, care la o săptămână după această grozăvie, la început de octombrie a.c., a cununat şi familia Vîrlănuţă cu Chiriac.

Aşadar, pentru a beneficia de serviciu ori locuinţă, contactaţi-l pe senator Butunoi şi promiteţi că-i faceţi campanie. Doar aşa putem să-l mai vedem la ochi. Dacă la evenimentele publice ale Tecuciului nu participă, barem să-l surprindem chefuind prin restaurante.