CUP achiziţionează servicii de consultanţă de zeci de mii de lei

 

Compania de Utilităţi Publice Tecuci (CUP) a achiziţionat, în data de 24 octombrie 2019, „Servicii de consultanţă achiziţii publice”.

Achiziţia a fost făcută prin SICAP, sistemul electronic de achiziţii publice şi are o valoare de 43.200 lei fără TVA, respectiv 51.408 lei cu TVA.

Pentru 514 milioane lei vechi CUP Tecuci va primi „Informare şi consiliere privind modificările legislative în materia achiziţiilor publice”.

Nouă nu ne rămâne decât să aflăm de unde ar fi avut CUP bani să arunce pe astfel de achiziţii dacă administraţia Hurdubae nu ar fi mărit taxa de salubrizare.

 

 

One thought on “CUP achiziţionează servicii de consultanţă de zeci de mii de lei

  1. Cum să dai jumătate de miliard de lei vechi pentru ,,Informare şi consiliere privind modificările legislative în materia achiziţiilor publice”. Dar pentru ce ai consilier juridic? Pentru ce ai angajat o armată de oameni, să taie frunze la câini? Dacă nici asta nu e sifonare de bani publici, atunci care mai e. Alo, Curtea de Conturi, Parchetul, DNA-ul ce păziți ? Sopați hoțiile de la UAT Tecuci. Până pleacă aștia de la putere au să ne lase în fundul gol.

Comments are closed.