Ludovic Orban, la Tecuci: „Acest lucru nu trebuie iertat!” – Video

 

Duminică, 12 mai 2019, Ludovic Orban a fost prezent la Tecuci, ocazie cu care a vorbit şi despre despre promisiunile deşarte ale primarului Hurdubae.

A vorbit despre Spitalul regional, despre taxa de salubritate, despre procesul privind această taxă și despre graba cu care primarul a făcut recurs.

„Oraşul ăsta parcă n-are primar. A minţit de-au îngheţat apele. Unde-i Spitalul regional? Putea să-i spună Spital municipal sau Spital zonal…

Nu uitaţi că aveţi un primar care a impus fiecărui tecucean cea mai mare taxă de salubritate din România, majorând de patru ori această taxă de salubritate. Aceştia sunt bani luaţi cu japca de la oameni, bani care sunt folosiţi în diferitele furăciuni pe care le fac la Primărie.

Consilierii liberali şi Lucian Costin au atacat în instanţă, au reuşit să anuleze în primă instanţă această taxă de salubritate. Faptul că primarul a depus recurs înseamnă că vrea să îi jecmănească pe tecuceni şi acest lucru nu trebuie iertat!”, a declarat Ludovic Orban, la sediul PNL Tecuci.    

 

 

You cannot copy content of this page