Minciuna, frica şi xenofobia – Armele cu care PSD şi-a propulsat candidatul în turul doi

 

La această oră cei mai mulţi dintre români se întreabă cum este posibil ca Viorica Dăncilă să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Bani, contracte cu dedicaţie, slujbe în aparatul administrativ, minciuna, frica, xenofobia. Acestea sunt doar câteva dintre armele cu care a luptat PSD pentru a-şi propulsa candidatul în turul doi.

Pentru campania electorală PSD a cheltuit 15.958.000 lei, bani din care a tipărit pliante pline cu minciuni sau a plătit posturi tv pentru a instaura frica şi ura printre români.

Cei mai vizaţi de aceste minciuni au fost pensionarii care au fost minţiţi că nu vor mai primi pensiile. Frica pensionarilor care urmăresc posturile tv afiliate PSD nu poate fi cuantificată, dar arată cât de jos poate ajunge lupta politică. PSD a ajuns să ne mintă părinţii şi bunicii pentru a-şi atinge scopurile electorale.  

Apoi au urmat atacurile xenofobe la Klaus Iohannis şi Dan Barna. Numiţi în funcţii generos remunerate, pesediştii tecuceni şi rudele acestora au fost printre cei care au lansat atacuri xenofobe la adresa celor doi candidaţi. Atacurile sunt un trend în toată ţara.

Ura şi dezbinarea propagată în mediul online de PSD a ajuns să otrăvească sufletele celor care nu reuşesc să discearnă minciuna de adevăr. Sunt persoane care au nevoie de ajutorul nostru, stă în puterea noastră să-i scăpăm de frica instaurată de PSD.

Trebuie să-i învăţăm, chiar dacă sunt la vârsta a treia, că dragostea nu mai are loc dacă sufletul este plin de ură. Atunci când ai sufletul plin de ură, unde să mai încapă şi dragostea?

 

2 thoughts on “Minciuna, frica şi xenofobia – Armele cu care PSD şi-a propulsat candidatul în turul doi

  1. Având în vedere că mai toate televiziunile sunt subordonate PSD-ului și cumpărate cu publicitate pe milioane de euro, vezi cazul primarului capitalei, este posibil ca acestă individă sa ajungă în fruntea României. În acest caz nu ne rămâne decât să emigrăm cu toții.

    1. Ei și atunci să-i vedem pe acești pensionari mințiți de propaganda pesedistă, cine o să le mai plătească pensiile? Dăncilă? Păi de unde are ea bani? Dragi pensionari pensiile sunt plătite din taxele si contribuțiile tinerilor care muncesc. Guvernul pesedist nu a adus bani de acasă,ci a furat din banii publici lăsând o gaură imensă în buget. Chiar ați fost cu totul spălați pe creier de televiziunile ticăloase?

Comments are closed.