O administraţie întârziată, cu conturi blocate

 

Administraţia locală din Tecuci încearcă în aceste zile să recupereze timpul pierdut în aproape patru ani de inactivitate, lucru cam dificil după câte se pare.

Pentru a-şi atinge scopul, administraţia s-a împărţit în două. Pe de-o parte sunt muncitorii care au dat iama în străzi, pe de altă parte este însuşi primarul care a devenit foarte activ pe facebook unde distribuie, chiar şi în timpul programului, postările PSD.

Nu ştim cu ce îi ajută pe tecuceni distribuirea minciunilor pesediste, dar sperăm să aflăm acest lucru într-o zi, de la însuşi primarul care este. Din când în când Hurdubae este scos la aer şi dacă ai răbdare să-l priveşti atent poţi observa că a început să fie albastru la faţă de la atâta facebook.

La aer, primarul este plimbat pe străzi pentru a face fotografii pe care să le posteze apoi pe reţeaua de socializare. Astfel, tecucenii sunt asiguraţi că lucrările sunt în grafic, chiar dacă ceea ce face acum administraţia Hurdubae, trebuia să facă în urmă cu doi ani.

În acest timp, în care primarul mai distribuia o minciună, conturile Primăriei au fost blocate prin decizie judecătorească, iar lucrările de reabilitare demarate, cu doi ani de întârziere, sunt sub semnul întrebării.

Conturile au fost blocate pentru neplata sumelor de bani datorate de Primărie fostului manager al Casei de cultură. Primăria a făcut contestaţie la executare ieri, 13 noiembrie 2019 şi toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul contestaţiei.

 

One thought on “O administraţie întârziată, cu conturi blocate”

  1. Din punctul meu de vedere banii trebuiesc recuparați din buzunarul lui Hurdubae. Adică să fie reținuți din uriașul salar pe care și l-a făcut, cu complicitatea consilierilor. Menționăm faptul că deși Primăria a pierdut procesul Hurdubae refuză să pună fostul manager în funcție. Asta înseamnă alte sute de milioane care vor fi plătite tot din buzunarul contribuabilului. Ne întrebăm de ce parchetul nu se autosesizează în fața acestei grave nerespectări a unor hotărâri judecătorești definitive?

Comments are closed.

error: Content is protected !!