Serviciu şi locuinţe, priorităţile pentru tinerii pesedişti

 

În şedinţa extraordinară a Consiliului local Tecuci din 15 noiembrie 2019 este supus dezbaterii un proiect de hotărâre privind aprobarea listei de repartizare a locuinţelor pentru tineri.

Aşa cum deja cunoaştem, în ultimele patru garsoniere de la ANL rămase disponibile în Tecuci vor intra tineri dedicaţi trup şi suflet partidului din care face parte Hurdubae.

Comisia de analiză solicitări locuinţe, compusă din viceprimar Dănuţ Pintilie ca preşedinte, secretar UAT Valerica Fotache, consilierii Vasile Diaconu, Mârza Vasilică, Samir Oancă, Cristinel Martin şi Lucian Gradea din partea Primăriei, s-a întrunit în data de 12 noiembrie şi a repartizat cele patru locuinţe ANL.

Fericiţii care au avut parte de aceste ultime garsoniere sunt: Ionuţ Voinea – fost director la societăţile Primăriei, numit în funcţii de PSD; Veronica Chiriac care între timp şi-a schimbat numele deoarece s-a căsătorit cu directorul adj. de la CUP Constantin Vîrlănuţă şi au fost năşiţi de senatorul Butunoi; Bogdan Zota, referent la Primărie, unul dintre cei care se ocupă de protocol, cel care stă în spatele primarului la orice manifestare organizată; Diana Tiron, nume necunoscut încă.

Reamintim faptul că Veronica Viorica Chiriac, actualmente Vîrlănuţă, nu mai locuia cu chirie la adresa menţionată în dosar de multe luni, surse apropiate ei menţionând că stă la Matca, dar comisia ia în considerare doar ce găseşte la dosar, fără a se face vreun control.

De asemeni, menţionăm că la analizarea dosarelor pentru atribuire ANL, unei familii tinere din Tecuci i-au dispărut actele depuse. Practic, familia are  număr de înregistrare că a depus acele acte, dar de la Registratura de la parter până la etaj nu au mai ajuns acele acte.

Cine se face vinovat de aceste „neglijenţe” intenţionate care au făcut ca unii cu punctaj mai mic precum Veronica Chiriac să obţină locuinţă în defavoarea familiei cu acte declarate invizibile, ştim.  Sunt cei din conducerea Primăriei care vor trebui să dea socoteală pentru toate aceste nelegiuiri.