Hocus-pocus cu banii contribuabililor tecuceni

 

Astăzi, 19 noiembrie 2019, Primăria Tecuci a lansat o ofertă de achiziţie pentru „Servicii de organizare de evenimente culturale”, respectiv „Spectacol dedicat zilei de 1 Decembrie 2019”.

Oferta a fost lansată pe SICAP, sistemul electronic de achiziţii publice, iar ofertant este New Media Fest SRL din Valea Călugărească, jud. Prahova.

Pentru 30.200 lei fără TVA, respectiv 35.938 cu TVA, Primăria va achiziţiona un spectacol cu Irina Loghin, Elisabeta Turcu şi Nemuritorii.

Consiliul local Tecuci a aprobat pentru sărbătorirea zilei de 1 Decembrie 1919 suma de 50.000 lei. Conform proiectului, pentru evenimentul artistic sunt alocaţi 20.000 lei.

Nouă nu ne rămâne decât să aflăm de unde va lua administraţia restul de 15.938 lei pentru acoperirea integrală a costurilor evenimentului artistic.

 

 

One thought on “Hocus-pocus cu banii contribuabililor tecuceni

  1. Am observat că la Casa de cultură și Muzeu se fac 3-4 manifestări pe an, cu ocazia diverselor sărbători, pentru care administrația locală alocă sute de milioane de lei. În rest managerii celor două instituții freacă menta, plângânu-se că nu au bani. Păi vedem că bani sunt, însă nu sunt folosiți judicios. Dar o să vină măturoiul și la Tecuci.

Comments are closed.