Cresc taxele şi impozitele la Tecuci

 

Marţi, 26 noiembrie 2019, la orele serii, site-ul Primăriei Tecuci a publicat anunţul dezbaterii publice privind stabilirea taxelor şi impozitelor precum şi a taxelor speciale de salubrizare pentru anul 2020.

Amploarea datelor incluse în cele două documente ne încredinţează să considerăm că acestea au fost gata de publicare încă de săptămâna trecută. Se pare că amânarea publicării a fost din motive strict electorale.

De altfel termenul folosit nu este cel de creştere a taxelor şi impozitelor, ci de indexare cu rata inflaţiei. Iar rata inflaţiei se datorează deciziilor fiscale luate de guvernele PSD.

Cum ar fi fost să aflăm înainte de alegeri că administraţia PSD va mări taxele şi impozitele la Tecuci?

 

One thought on “Cresc taxele şi impozitele la Tecuci

  1. Aceste mariri de taxe și impozite sunt ilegale. Ele nu se datorează inflației ci sifonarii banilor publici. Ultimul exemplu, achiziționarea cu 500 milioane lei vechi, de către C.U.P., a serviciilor de urmărire și actualizare a legislației privitoare la achizițiile publice. Astfel că primarul Hurdubae vine acum și cere 15 lei pentru taxa de salubrizare. De ce? Pentru a alimenta conturile clientelei politice a PSD-ului.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page