Esthetic Center Tecuci te poartă cu un pas mai aproape de perfecțiune

 

„Se spune că frumuseţea este un paşaport valabil în orice ţară, dar nu este chiar aşa, e doar o viză şi expiră repede”  redând un citat. Tocmai de aceea, la Tecuci a luat fiinţă salonul „Estethic Center”, venind în întâmpinarea celor care au nevoie de o nouă viză pentru a renaşte.

La Tecuci, Rebecca Bentu este cel mai apreciat dermopigmentist acreditat de Ministerul Muncii și Educației, Trainer, Specialist în îndepărtarea tatuajelor și eyebrows designer. De aceea știe cât de important este pentru o femeie să fie frumoasă și toate eforturile sale s-au concentrat în această direcție.

Iubește ceea ce face și adoră să-și vadă clientele fericite. Ce face Rebecca Bentu? Ei bine, pune frumusețea femeilor în evidență cu ajutorul celor mai noi metode de micropigmentare dar corectează și lucrări greșite sau tatuaje. Este trainer acreditat și ţine cursuri pentru formarea viitoarele specialiste în stilizarea sprâncenelor.

Dacă eşti make-up artist şi doreşti să creşti valoarea propriului tău brand adăugând pensatul în portofoliul tău de servicii fără a fi nevoie să urmezi un curs complex de cosmetică, acest curs este, cu siguranţă, alegerea perfectă, sau dacă ai făcut un curs de cosmetică, dar nu stăpâneşti tehnica stilizării de sprâncene, acest curs ţi se potriveşte, fără niciun dubiu, dar și dacă ești începătoare și vrei să înveți totul despre sprâncene, beneficiezi de îndrumare potrivită nevoilor tale.

Ce înseamnă dermopigmentarea şi cât de nou e acest domeniu în România?

 Dermopigmentare înseamnă introducere de pigment în piele, la nivel de dermă, în sprâncene, buze sau pleoape (eyeliner). Domeniul este cunoscut şi sub denumirea de make-up semipermanent sau micropigmentare. În linii mari, dermopigmentarea stă la graniţa dintre tatuaj, dermatologie şi înfrumuseţare (make-up) sau, mai bine zis, este un combo de cunoştinţe din toate cele trei domenii. Este un capitol premium al industriei înfrumuseţării, complex, compus din multe cunoştinte teoretice şi practice, dar şi plin de provocări.

În România, dermopigmentarea este un domeniu relativ nou, cu cerere foarte mare. Ultimii doi ani reprezintă cu siguranţă cea mai importantă evoluţie a domeniului.

În ce constă procedura ne explică Rebecca Bentu:

„Atunci când vorbim despre micropigmentarea sprâncenelor putem spune că acest serviciu este dedicat celor ce au rămas fără fire de păr din varii motive: pensat excesiv, sprânceană fără fire sau cu fire subțiri, sprâncene ce refuză să crească ori cauze medicale.

În secolul vitezei, unul din dezideratele doamnelor moderne este acela de a arăta bine, în orice împrejurare și la orice oră. Este destul de greu dacă stăm să ne gândim că timpul pe care îl avem la dispoziție pentru ritualurile de înfrumusețare este tot mai scurt. Obligațiile și responsabilitățile devin tot mai numeroase, mai presante, iar ziua parcă s-a scurtat. Pe de o parte societatea contemporană devine tot mai exigentă cu aspectul nostru, care trebuie menținut impecabil la orice moment al zilei, iar pe de altă parte, responsabilitățile cresc.

Așadar, imaginează-ți cum ar fi dacă ai avea eyeliner-ul perfect și discret trasat, buzele conturate și colorate, sprâncenele fără cusur, iar dimineața te-ai trezi fără să ai nevoie de machiaj? Aceste dorințe nu se îndeplinesc doar pe tărâmul imaginației, ci pot deveni realitate prin realizarea unui machiaj semipermanent.

Machiajul semipermanent este aproape o formă de artă, astfel încât succesul nu este asigurat doar de o tehnică de execuție impecabilă. Sunt necesare un simt echilibrat al proporțiilor, un gust impecabil al culorii și al formei adaptate perfect fizionomiei clientei. Mai mult decât atât, este nevoie chiar și de o perspectivă asupra viitorului, pentru că trăsăturile se vor modifica, astfel încât lucrarea va trebui să preîntâmpine aceste mici modificări, nu să vină în contradicție cu ce va fi.

 Înainte de realizarea micropigmentării sprâncenelor, a buzelor și de eyeliner, este obligatorie o consultație în care se aleg culorile, se realizează măsurători atente și un desen ca rezultat al acestor măsurători. Acesta este potrivit cu forma feței clientei. Să nu uităm că această procedură are cerințe igienice deosebite: acele și pigmenții trebuie să fie sterili și de unică folosință, iar instrumentarul și aparatul perfect igienizate. Rezultatul va trebui să fie cât mai natural, fără a agresa ochiul.

După realizarea lucrării, la o lună de zile, se execută faza a doua a micropigmentării, în care se pot realiza corecții, se completează forma și culoarea. Desigur, imaginea femeii moderne este completată de aspectul delicat și luminos al pielii, de proporțiile armonioase ale corpului și de coafura îngrijităˮ.

Rebecca Bentu s-a gândit la toate aceste aspecte și a creat „Esthetic Centerˮ un concept nou în slujba frumuseții feminine unde doamnele și domnișoarele pot găsi soluții la toate problemele legate de aspectul tenului sau a corpului. La Esthetic Center clientele sunt întâmpinate cu căldură și găsesc profesioniști care le ajută să ajungă mai aproape de imaginea pe care și-o doresc. În incinta salonului există și singurul X Body Studio din Tecuci.

Sunteți femei, sunteți frumoase, dar nu ocoliți salonul Esthetic Center dacă vă doriți perfecțiunea!