Rezultate bune obţinute de handbaliştii Clubului Sportiv Şcolar Tecuci

 

Rezultatele înregistrate de echipele de handbal ale CSS Tecuci, în ultima perioadă, au creat  noi momente de satisfacție în rândul jucătorilor și al suporterilor tecuceni.

Echipa de junior II (15 – 16 ani) a înregistrat următoarele rezultate:

CSS Târgoviște – CSS Tecuci 28-33,

CSS Tecuci – LPS Buzău 38-29,

CSM Focșani – CSS Tecuci 32-28.

În urma acestor rezultate, echipa din Tecuci ocupă locul  II în seria C, după puternica echipă CSS Ploiești, dar este deja calificată matematic în faza următoare a competiției și anume turneul semifinal grupa Valoare.

Echipa de juniori III (13 – 14 ani), în urma ultimilor partide disputate a intrat în calculul calificării la turneul semifinal grupa Speranța, unde dorim o reușită pentru a pregăti participarea în campionatul 2020 – 2021.

Cu această ocazie menționăm că în cadrul CSS Tecuci a fost finalizată achiziția unui balon presostatic  pentru  acoperirea unui teren sintetic (40×20), unde își vor desfășura activitatea pe timpul iernii sportivii din secțiile de fotbal și rugby.

Pe această cale mulțumim instituțiilor publice și firmelor private care au făcut ca această investiție să fie realizată în folosul sportivilor legitimați la CSS Tecuci.

 

Dir. Prof. Valeriu Mănăilă