Butunoi a început curăţenia de sărbători în PSD Tecuci

 

Viceprimarul Dănuţ Pintilie şi directorul Primăriei, Iulian Mircea, au fost ejectaţi din PSD. Motivul invocat de preşedintele PSD Tecuci, Butunoi, a fost că cei doi au trădat partidul şi nu au obţinut rezultate bune la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. În plus, cei doi şi-au arătat nemulţumirea vizavi de altă candidatură a lui Hurdubae la funcţia de primar în alegerile din 2020.

Reamintim că viceprimarul Pintilie este consilier local PSD, iar Iulian Mircea este consilier judeţean din partea aceleiaşi formaţiuni politice. Pentru munca depusă în partid, pe plan local, în vara anului 2016 soţia viceprimarului a fost angajată asistentă la Spital. A dat concurs pentru secţia medicală, ulterior cerând angajarea la secţia chirurgie deoarece salariul este mult mai consistent.

Din surse, am aflat că cei care doreau să se angajeze în Spitalul tecucean, trebuiau mai întâi să treacă pe la viceprimar pentru a afla dacă au şanse de încadrare.

Iulian Mircea a primit postul de city manager al Primăriei în ianuarie 2017, printr-un concurs dedicat. După câteva luni de la această dată a fost organizat un concurs la Bibliotecă, prietena lui de atunci, Alina Enache, în prezent soţia lui Iulian, ocupând postul de bibliotecar doar cu studii medii.

În această vară cei doi tineri şi-au unit destinul iar naş de cununie le-a fost senatorul Daniel Butunoi, preşedinte PSD filiala Tecuci.

Acum, după ce a realizat că Tecuciul a fost bătut la un scor bunicel de PNL, la ambele alegeri din acest an, Butunoi a început curăţenia generală în partid. A eliminat pe primii doi din administraţia locală. Normal ar fi fost să ia suţinerea politică primarului Hurdubae, apoi celorlalţi. Dacă tu, ca primar în funcţie, nu eşti în stare să mobilizezi proprii membri să-ţi voteze candidaţii, atunci cine să o facă?

Treaba s-a împuţit destul de rău la PSD Tecuci iar cei care azi dau afară din partid ar trebui să fie primii judecaţi şi condamnaţi. Oare ce părere au membrii partidului despre activitatea şefului în două mandate la Parlament?

Sunt mulţumiţi de atâta inactivitate pe plan local, judeţean cât şi parlamentar?… Nu ştim încă, dar vom afla curând.