Să nu politizăm!

 

Primarul municipiului Tecuci este membru PSD. Până mai ieri, viceprimarul şi administratorul public al municipiului erau tot membri PSD. La fel şi mulţi dintre directorii instituţiilor tecucene. Dar, să nu politizăm!

În şedinţa Consiliului local Tecuci care a avut loc vineri, 29 noiembrie 2019, s-a discutat despre politizarea deciziilor actualei administraţii.

„Să nu politizăm!”, a fost îndemnul primarului în exerciţiu, apoi a vorbit despre groapa de gunoi de la Tecuci. „Această groapă oricum trebuia să se închidă în 2017”, a precizat C.C. Hurdubae.

Nu ne dorim să politizăm, dar, dacă ne amintim de campania electorală din 2016 pentru alegerile locale, tocmai PSD a răspândit şi întreţinut informaţia potrivit căreia Rampa Rateş s-a închis din vina fostului edil.

Dar, să nu politizăm! Să nu vedem că cei care iau decizii eronate şi păguboase aparţin unei anumite formaţiuni politice! Să nu vedem că au venit din alte oraşe pentru a lua decizii păguboase tocmai în municipiul nostru! Să închidem ochii la faptul că au fost aduşi de o anumită formaţiune politică!

Iar pentru a ne reuşi acest lucru, trebuie să închidem ochii. Să închidem ochii atunci când plătim taxe şi impozite mărite, să închidem ochii atunci când vedem gropile de pe străzi, să închidem ochi atunci când înotăm prin noroaie.

Cel mai bine este să închidem ochii, fiindcă, aşa, cu ochii deschişi, ne apucăm să politizăm.