Consilierii sunt convocaţi în şedinţă extraordinară

 

Marţi, 10 decembrie 2019, Consiliul local Tecuci este convocat în şedinţă extraordinară, de la ora 16. Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:              

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului centralizat de venituri și cheltuieli al Municipiului Tecuci, pe anul 2019.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui sprijin financiar pentru Parohia Adormirea Maicii Domnului Cernicari, pentru susținerea obiectivului „Reparații curente exterioare Biserica Adormirea Maicii Domnului Cernicari”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui sprijin financiar pentru Parohia Sfinții Voievozi Noi, pentru susținerea obiectivului „Reparații curente jgheaburi și burlane”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din Municipiul Tecuci, pentru anul școlar 2020-2021.

5. Proiect de hotărâre privind emiterea acceptului de înființare a consorțiului școlar începând cu anul școlar 2020-2021 între Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu Tecuci și Liceul Tehnologic Ovid Caledoniu Tecuci.

6. Proiect de hotărâre privind emiterea acceptului de înființare a consorțiului școlar începând cu anul școlar 2020-2021 între Școala Gimnazială Ion Petrovici Tecuci și Liceul Tehnologic Ovid Caledoniu Tecuci.

7. Proiect de hotărâre privind emiterea acceptului de înființare a consorțiului școlar începând cu anul școlar 2020-2021 între Școala Gimnazială Victor Ion Popa Ivești și Liceul Tehnologic Ovid Caledoniu Tecuci.