Bărbat urmărit naţional şi internaţional depistat de poliţişti

 

Astăzi, 6 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați au depistat un bărbat de 37 de ani, urmărit național și internațional.

Pe numele bărbatului din Galaţi existau două mandate de executare a pedepsei pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, precum și un mandat de arestare preventivă, într-un dosar penal în care acesta este bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de omor calificat și a infracțiunilor de uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în noaptea de 15/16 septembrie 2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniție letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice.

În mansarda imobilului din municipiul Galați, unde a fost depistat bărbatul, polițiștii au găsit 4 pistoale cu muniție letală, suma de 10.500 lei și o cantitate de substanță vegetală susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de mare risc, bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Persoana depistată a fost condusă la sediul poliției, în vederea punerii în executare a mandatelor emise de instanțele de judecată.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul S.A.S. Galați.