Aveţi grijă unde lăsaţi cheile maşinii! Urmărit de poliţişti şi jandarmi pe străzile din Galaţi

 

După o seară petrecută în compania lui Bachus, un bărbat s-a gândit că şi-ar putea încheia ziua cu o plimbare în oraş. Şi nu oricum, ci la volanul unui autoturism care nu îi aparţinea, în condiţiile în care nici măcar nu avea permis de conducere.  

În seara zilei de 4 noiembrie, în jurul orei 23.15, polițiștii Secției 5 Poliție Galați au fost sesizați telefonic, de către un bărbat din municipiul Galați cu privire la faptul că un prieten i-ar fi sustras din locuința, de pe strada Traian, cheile autoturismului și ar fi plecat cu acesta, fără acordul său.

Un echipaj de polițiști, însoțit de jandarmi, a verificat zona, observând autoturismul în trafic, pe strada Nicolae Alexandrescu.

Întrucât bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească, polițiștii și jandarmii au plecat în urmărirea autoturismului. Pe strada Traian, bărbatul a pierdut controlul direcției, iar înainte de a se opri a lovit două autovehicule parcate regulamentar.

La testarea alcoolscop, bărbatul în vârstă de 25 de ani a prezentat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au mai constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Persoana în cauză este cercetată pentru furt în scop de folosință, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Sfatul nostru este să aveţi grijă unde lăsaţi cheile autoturismului atunci când vă întindeţi la glumă!