Doar șase unități școlare încep cursurile în clase la Tecuci. Celelalte vor fi online

 

Inspectoratul Școlar Județean Galați a publicat procentul de vaccinare pe unitățile de învățământ, în funcție de acest procent depinde începerea cursurilor fizic sau online.

La Tecuci avem Colegiul „Spiru Haret” și Liceul Industrial „Elena Caragiani” care vor începe cursuri, celelalte licee, „Ovid Caledoniu”, Colegiul de Agricultură și Economie și „Calistrat Hogaș” nu îndeplinesc măsurile, respectiv ca gradul de vaccinare al cadrelor didactice să fie 60 % și se va învăța online.

Școlile Gimnaziale „Dimitrie Sturdza”, „Elena Doamna”, „Ion Petrovici”, „Șt. Octavian Iosif” vor începe luni școala în clase. În format online vor învăța elevii Școlilor Gimnaziale „Anghel Rugină” „Iorgu Iordan”, „Nicolae Bălcescu”.

Totodată vor începe  cursurile și Școlile postliceale FEG Education și Carol Davila din Tecuci, întrunind peste 60% din cadre imunizate.

Grădinițele Princhindel și  PP nr. 17 vor începe cursurile, în timp ce Benthal, PP nr. 14 și PP nr. 16 vor desfășura program online.

Lista cu Procentul de vaccinare a personalului angajat în unitățile de învățământ preuniversitar din județ este disponibilă pe site-ul ISJ Galați.