Regal de colinde și cântece de Crăciun

 

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 18, doi mari artişti ne vor încânta cu cântece de Crăciun la Ateneul Fundaţiei Pelin. Vor fi prezenţi pe scena din Tecuci actriţa Roxana Lupu şi interpretul Nicholas Lupu care ne-au pregătit un regal de melodii pentru o seară autentică de sărbătoare.

Să-i cunoaştem pe emeriţii artişti

Roxana Lupu este o actriță româncă stabilită în Marea Britanie. A interpretat mai multe roluri semnificative, cum ar fi: prințesa Tatiana Romanov în Royal Murder Mysteries, Ana în BU21 la Trafalgar Studios, Bev în Frank Sumatra la Teatrul N60, regina Elisabeta a II-a în seriile documentare BBC Inside Buckingham Palace și Inside Windsor Castle, prințesa Margareta în Private Lives of Monarch.

De curând, actrița a fost Regina Maria în Queen Marie of Romania, lansat anul acesta.

Nicholas Lupu, omul care aduce revoluția pop opera în România, este implicat în proiecte artistice internaționale. Cel mai recent este docudrama „Mars 1001“, în care joacă rolul unui astronaut rus, alături de fiul lui Neil Armstrong.

Un alt proiect personal ambițios este familiarizarea publicului din România cu genul pop opera, deja în vogă în Europa. În acest moment, Nicholas lucrează în România la un proiect de pop opera care se cheamă „Pop Opera Revolution“, deoarece îi place foarte mult să combine muzica de operă cu alte stiluri muzicale, unde consideră că există orizonturi nebănuite.

„În Europa, în ultimii ani, pop opera este un gen în mare vogă și simt că e momentul și pentru România”, afirma artistul.

 

error: Content is protected !!