Administraţia Hurdubae în impas. Proiectele esenţiale nu au primit votul opoziţiei

 

Boicot în CL Tecuci: Taxele, impozitele şi taxa specială de salubritate nu au fost aprobate, pe lângă alte proiecte. Opoziţia a făcut front comun şi nu a fost de acord cu validarea acestora

Astăzi a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului local Tecuci pe luna decembrie. La şedinţă au participat 14 din cei 18 consilieri locali, lipsind de la şedinţă, dintr-un motiv sau altul, câte un consilier de la PSD, PNL, PMP şi ALDE.

Din cele 21 de proiecte, 8 nu au întrunit voturile necesare pentru a fi transformate în hotărâri, iar Proiectul nr. 4 despre organigrama CUP a fost retras.

Nu au trecut: Proiectul nr. 3 privind rectificarea bugetară la CUP; Proiectul nr. 6 referitor la activităţile culturale prevăzute în primul semestru anul viitor; Proiectul nr. 10 cu modificarea tarifelor practicate de CUP; Proiectul nr. 12 referitor la casarea şi valorificarea unor bunuri; Proiectul nr. 16 privind prelungirea concesionării unor terenuri şi garaje; Proiect nr. 18 referitor la stabilirea impozitelor și taxelor locale în Tecuci; Proiectul nr. 19 privind stabilirea taxei speciale de salubrizare; Proiectul nr. 20 referitor la încheierea unui contract de reprezentare juridică.

Aceste opt proiecte care nu au fost adoptate nu au întrunit voturile necesare deoarece consilierii din opoziţie, PNL, PMP, ALDE, nu au fost de acord cu ele.

Iritat pentru că nu au trecut proiectele iar barca i se scufundă, Hurdubae a afirmat că taxele nu au crescut, că indexarea se face an de an şi cei care îl contrazic „spun doar minciuni grosolane”.

A fost o şedinţă care a avut de toate: intrigă, antren şi deznodământ neprevăzut.

 

2 thoughts on “Administraţia Hurdubae în impas. Proiectele esenţiale nu au primit votul opoziţiei

  1. Domnul Hurdubae dacă mai are vreun pic de demnitate să-și de-a demisia.
    Nimeni numai dorește în țara asta să fie condus de PSD, nici măcar în orașul ăsta uitat de lume și de Dumnezeu.

  2. Totuși, fărămițarea opoziției, participarea mai multor candidați din partea partidelor de dreapta, plus ,,independentul” Gavrilă, în condițiile în care alegerile vor rămâne într-un singur tur, poate face că acest Hurdubae să rămână în continuare primar. De ce? Tecuciul este un oraș distrus, în care marea majoritate a populației trăiește din pensii, alocații și ajutoare sociale, iar tineretul după ce termină liceul părăsește orașul. Adică, marea majoritate a populației este pesedistă, Mare atenție.

Comments are closed.