Cine trebuie să presteze serviciile pentru care se încasează taxa de salubritate?

 

În anul 2019 s-a discutat şi tot discutat despre taxa de salubritate, atât despre cea percepută de Compania de Utilităţi Publice (CUP), cât şi despre cea impusă de Primăria Tecuci.

Se pare, însă, că nu s-a discutat de ajuns, fiindcă gunoaiele care ar fi trebuit ridicate de CUP continuă să zacă în neştire pe străzi. Dacă tot se încasează nişte taxe, speciale sau mai puţin speciale, nu ar trebui ca şi oraşul să arate special, mai precis curat?

 Un tecucean ne-a trimis imagini din Zona industrială, se pare că este vorba de strada Cpt. Gheorghe Decuseară, în spatele pieţei. „Aceste gunoaie se află în zona centrală, în cartierul Tineretului vizavi de şcoala de dans”, scrie cititorul nostru.

Ne întrebăm dacă şi CUP ştie că sunt. Pentru a veni în ajutorul administraţiei care ştie să încaseze bani, dar uită să presteze serviciile aferente, vă prezentăm imagini de la faţa locului.

 

One thought on “Cine trebuie să presteze serviciile pentru care se încasează taxa de salubritate?

  1. Deși lătrăii hurdubaenii nu încetează să se laude că au primit ,, multe aprecieri de la cei mulți, injurii de la cei puțini”, în realitate, așa cum o demonstrează și imaginiile, orașul este practic distrus de acești indivizi veroși, puși pe căpătuială. Vine el măturoiul, nicio grijă.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page