De trei luni Consiliul local nu mai are reprezentant în GAL „Anton Cincu”

 

Începând de luni, 6 ianuarie 2019, Primăria Tecuci îşi deschide larg porţile pentru a-i primi pe cei care doresc să-şi plătească taxele şi impozitele.

Tot începând de luni, cu o dărnicie inegalabilă, căci aşa este când nu dai din propriul buzunar, primarul municipiului va redirecţiona câte trei lei pe cap de locuitor către GAL „Anton Cincu” Tecuci.

Se pare că în acest moment Primăria nu mai are nicio persoană care să reprezinte interesele tecucenilor în consiliul director al asociaţiei amintite, fostul reprezentant a trecut în nefiinţă în urmă cu trei luni.

Cum Consiliul local nu a propus un alt reprezentant, Traian Bălănică şi restul membrilor iau hotărâri numai între ei, municipalitatea nemaifiind reprezentată chiar şi formal, ci doar plăteşte cotizaţia.

Nouă nu ne rămâne decât să sperăm că într-o zi vom afla şi ce se întâmplă cu aceste sume cotizate.

 

One thought on “De trei luni Consiliul local nu mai are reprezentant în GAL „Anton Cincu”

  1. Nu știu dacă consilierii opoziției nu ar trebui să atace în contencios administrativ legalitatea afilierii la acest GAL și plata acestor cotizații, iar în cazul în care există suspiciuni că s-au produs fapte de natură penală să fie sesizat DNA-ul.

Comments are closed.