Caz revoltător la Gohor: O copilă a fost bătută şi lăsată în frig de părinţi – Video

 

O fetiță de 7 ani a fost bătută, dezbrăcată şi aruncată apoi în curte, în frig, de propria mamă. S-a întâmplat vineri seara în satul Poşta, din comuna Gohor. Un vecin a fost cel care a salvat copila din mâinile mamei sale, care era beată.

În imaginile care au devenit virale în mediul online, se vede cum fetiţa ţipă şi refuză să se mai întoarcă la cea care i-a dat viaţă pentru a nu trece din nou prin acelaşi calvar. Scenele surprinse au un puternic impact emoțional.

Bărbatul care a filmat a mers la casa vecinilor săi în toiul nopții, alarmat de țipetele îngrozitoare care se auzeau de acolo.

A constatat că fetița de 7 ani a familiei fusese bătută și dată afară din casă, pe un frig extrem, deși era îmbrăcată sumar, doar în șosete, cu o bluză și un pantalon subțire. Copila se ascundea în grădină de frica părinților.

Mama minorei apare și ea la un moment dat în fața porții. În imagini se vede că abia se ține pe picioare, pentru că băuse.

Au fost anunțate imediat autoritățile la 112, iar fetița este internată acum în regim de urgență într-un centru de primire minori din municipiul Galați, scrie digi24.ro.

Citeşte în continuare…

 

 

You cannot copy content of this page