Salariile primarului, viceprimarului şi administratorului public au crescut semnificativ

 

În acest an, prima grijă a administraţiei locale din Tecuci a fost să îi strângă cu uşa pe cei care nu şi-au plătit taxele şi impozitele.

Nu mai puţin de 151 decizii de impunere au fost emise în prima săptămână de lucru a Primăriei Tecuci. Firmele sau persoanele care sunt restante la bugetul local trebuie neapărat să aducă banii, fiindcă tocmai a crescut salariul minim şi e foame de bani.

Ca să vă faceţi o idee despre cât de mare e foamea, vom lua în considerare primele trei salarii din Primărie, adică ale primarului, viceprimarului şi administratorului public.

La sfârşitul anului trecut salariile lor arătau astfel: primar – 13.520 lei, viceprimar – 11.440 lei, administrator public – 11.440 lei. Aceste salarii sunt calculate înmulţind salariul minim pe economie cu un coeficient de 6,5 în cazul primarului şi de 5,5 pentru ceilalţi doi.

În 2020 salariul minim a devenit 2.230 lei, iar salariile celor trei sunt: primar – 14.495 lei (+ 975 lei), viceprimar – 12.265 lei (+ 825 lei), administrator public – 12.265 lei (+ 825 lei).

Cei trei mahări aflaţi la conducerea oraşului vor trebui să strângă mulţi tecuceni cu uşa pentru ca salariile lor să nu sufere amânare.

 

2 thoughts on “Salariile primarului, viceprimarului şi administratorului public au crescut semnificativ

  1. Rog onorata redacție, dacă știe, să ne comunice numele viceprimarului și administratorului public al orașului. Vă mulțumesc.

  2. Administratorul public se numeste Mircea Iulian care a fost angajat fara proba scrisa in luna ianuarie 2017(dar functionarele de la resurse umane au scris ianuarie 2016) si v-a fi administrator public cu salariul din articol pana in iunie 2020 deoarece a fost numit de PSD si viceprimar v-a fi Cezar Croitoru deoarece Pintilie a fost inlocuit fiindca asa cum stabilise la partid cu domnul senator atunci cand se v-a face aranjamentul sa treca la Proromania (pentru alegatori trebuie sa se stie ca s-au certat) atunci v-a fi inlocuit de Cezar Croitoru de la UNPR care este alaturi Proromania si PSD.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page