Există o explicaţie: Numărul funcţionarilor nu a crescut, ei doar au fost indexaţi cu rata inflaţiei

 

Aşa cum se ştie, primarul municipiului este o persoană foarte ocupată, risipind şi ultimul dram de energie pentru bunăstarea locuitorilor din Tecuci. De aceea nu a avut timp să dezmintă informaţia apărută în presă privind creşterea numărului de angajaţi în timpul mandatului său.

Venind în întâmpinarea administraţiei locale şi a funcţionarilor serviciului de comunicare, care comunică mai mult între ei decât cu locuitorii municipiului, ne-am gândit să dezminţim noi ştirea privind creşterea numărului de angajaţi în Primărie.

„Vreau să fac o precizare foarte clară: numărul angajaţilor din Primărie nu a crescut. Totul este un joc al unor copii care se joacă cu creionul pe hârtie. Deci, numărul angajaţilor nu a crescut”, ar spune edilul dacă ar avea timp la dispoziţie. Şi ar continua: „Aceştia au fost doar indexaţi cu rata inflaţiei”.

 

N.R. Acesta este un pamflet şi trebuie luat ca atare

One thought on “Există o explicaţie: Numărul funcţionarilor nu a crescut, ei doar au fost indexaţi cu rata inflaţiei

  1. Glumim noi dar scroafa este moartă în popușoi. Instituțiile publice trebuiesc restructurate grabnic, pentru a evita falimentul UAT Tecuci. Înainte de Revoluția din decembrie 1989, Primăria avea doar 57 de angajați, Muzeul și Biblioteca câte 3 angajați. Consilierii locali trebuie să se gândească la o nouă organigramă, care să prevadă reducere posturilor bugetare în oraș cu 75%. Astfel, se vor disponibiliza sume importante pentru modernizarea orașului.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page