Agresiune într-un parc din Tecuci. Apel pentru depistarea agresorilor

 

Încurajaţi de atitudinea unei administraţii faţă de furturi, în urmă cu două zile, un grup de tineri a agresat un băiat cu deficienţe de auz şi vorbire, pe care l-a deposedat de bani şi de telefonul mobil.

 „În data de 14.02.2020, în zona Parcului Regina Elisabeta Tecuci, fratele meu, care e surdo-mut, a fost bătut de câțiva băieți, după care i s-a luat telefonul și o sumă de bani, el rămânând inconștient timp de câteva ore.

Cum este posibil ca nimeni din zonă să nu se bage, nici un bodyguard al parcului să nu fie în preajmă?

Tâlharii jefuiesc atât noaptea cât și ziua. Nu e prima oară când se întâmplă lucruri de gen, el nu e nici primul nici ultimul nu va fi”, a scris sora tânărului.

Pe zi ce trece municipiul nostru devine un oraş tot mai nesigur. Este timpul să ne întrebăm cu toţii cum e posibil.

Cei care au văzut sau ştiu ceva pot ajuta la elucidarea acestui caz, ori pot aştepta nepăsători sperând ca următoarea victimă să nu fie chiar ei. Dar nimeni nu le poate garanta acest lucru atâta timp cât agresorii scapă nepedepsiţi.

 

One thought on “Agresiune într-un parc din Tecuci. Apel pentru depistarea agresorilor

  1. Țiganii si interlopii fac legea în Tecuci ! Autoritățile sunt în goana după voturi si nu reacționează ! Toate partidele au adunat voturi de la etnia țigănească si continua să o facă ! Sansa T este glorioasa realizare cu care se lauda actuala autoritate PSD prin purtătoarea de cuvânt pe facebook ! Șansă de a trăi civilizat dintr-un municipiu putem avea domnilor si doamnelor ?

Comments are closed.