Împrumutul secolului la Tecuci. Hurdubae are nevoie de 30.000.000 lei

 

Trei sute de miliarde lei vechi. Aceasta este suma pe care Hurdubae vrea să o împrumute, acum, spre sfârşit de mandat, pentru a îndatora municipiul Tecuci pe ani mulţi. Pe 20 de ani!

Pentru că a început campania şi nu are cu se lăuda, pentru că nu şi-a dus la îndeplinire promisiunile făcute tecucenilor, iar lumea îl ia la întrebări, după patru ani de administraţie, primarul încă în funcţie vrea să facă împrumut de 30.000.000 lei, respectiv 300 miliarde lei vechi. Motivează faptul că această sumă îi este necesară pentru a moderniza nişte străzi.

Deunăzi, aflat la judeţ pentru a anunţa o nouă candidatură din partea PSD, Hurdubae se lăuda şefilor, pe scenă, că a găsit haos în oraş la preluarea mandatului, dar acum Tecuciul este asfaltat, Spitalul e bine mersi, totul a înflorit în ultimii patru ani.

Stând faţă în faţă cu electoratul, în plimbările făcute pe la uşile oamenilor, seară de seară, a constatat atât el cât şi stafful de campanie pesedist că lumea vrea fapte concrete şi nu mâzgălituri pe pliante şi foi pline de minciuni.

Astfel, a găsit de cuviinţă împreună cu Ţăpoi, directoarea economică a Primăriei, să pună la cale împrumutul secolului şi să îndatoreze municipiul.

În şedinţa Consiliului local de marţi, 25 februarie, la ora 16, toţi localnicii acestui municipiu, cărora le pasă de soarta lor şi a urmaşilor lor, ar trebui să fie prezenţi în sală, pentru a vedea care consilieri sunt de acord cu îngenuncherea economică a oraşului pe o perioadă determinată: 20 de ani!

 

3 thoughts on “Împrumutul secolului la Tecuci. Hurdubae are nevoie de 30.000.000 lei

  1. Daca face si imprumutul cred ca ii rupem capul. La cate distrugeri a facut in orasul asta: escrocul cu tupeul lui de jigodie. Cel mai periculos om este cal care pozeaza in fata mare la inceput si uite ce distrugere si hotie a facut in orasul asta. Numai sa ne fure are in cap….

    1. O luam rapid dar sigur in jos, la calitatea primarilor. Când crezi ca nu se poate mai rău mai apare cate o conopidă din asta…

  2. Dacă mai există vreun pic de spirit civic la tecuceni, ar trebui organizată o manifestație de protest în fața Primăriei în ziua în care va avea loc această ședință de C.L. Asta dacă de mai pasă de acest oraș.

Comments are closed.