Primarul dispune măsuri care nu sunt puse în practică de subalterni – Foto

 

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgență Tecuci a hotărât, printe altele, următoarea măsură: „Art. 2 – Se aprobă ca SC Piețe Prest Tecuci începând de astăzi, 12 martie 2020, să ia măsuri ca accesul în Piața municipală să se facă prin două intrări, la fiecare intrare vor fi câte doi angajați ai pieței echipați corespunzător (combinezoane, măști, mănuși) care vor dirija intrarea în piață, astfel că în fiecare moment să nu fie mai mult de 20 de persoane în Piață. Zilnic se va executa dezinfectarea Pieței, o dată dimineață și o dată seara, iar spălatul pe jos să se facă cât mai desˮ.

 Astăzi, în intervalul orar 11,45 – 12, am tot căutat angajați ai Pieței echipați corespunzător care să dirijeze cumpărătorii. Nici urmă de angajat, paznic la cele trei intrări deschise ale Pieței de legume sau la cele două intrări ale Pieței industriale. Nimeni nu dirija nimic, oamenii intrau și ieșeau după bunul plac, în intervalul amintit fiind circa 50 de persoane care cutreierau standurile cu legume și fructe.

Așadar, nici îndrumători, nici număr de intrări corespunzătoare. La capitolul igienă, am constatat că exista o singură îngrijitoare care dădea cu mătura în spațiul dintre ieșirea din piața de legume și gangul către hala de brânzeturi.

Conducerea Pieței lipsea cu desăvârșire din peisaj, neinteresându-i măsurile de precauție necesare pentru a contracara răspândirea virusului, așteptând probabil prin birouri ora de închidere a programului.

 

Piaţa centrală Tecuci – 13 martie 2020

15 new photos · Album by Ziarul Tecucean

 

You cannot copy content of this page