Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. La Tecuci „şmecherii” nu plătesc taxe

 

Somaţia, titlul executoriu şi adresa de poprire emise ieri, 16 martie 2020, pe numele lui Mircea Iulian, ex city manager al municipiului Tecuci, scot la iveală faptele reprobabile ale unei administraţii care a îngenuncheat municipiul nostru.

Pe surse aflăm că Iulian Mircea şi familia lui nu a achitat niciodată taxa de salubrizare în ultimii patru ani, timp în care locuitorii municipiului Tecuci au plătit o taxă mărită chiar şi de patru ori.

În lumina noilor amănunte, nu putem decât să considerăm că asemenea fostului administrator public mai există persoane păsuite în ultimii patru ani de la plata taxei de salubrizare. Iar aceasta doar pentru că fac parte din PSD Tecuci.

Solicităm public administraţiei Hurdubae să prezinte contribuabililor tecuceni lista persoanelor angajate în instituţiile tecucene care nu au plătit taxa de salubrizare în ultimii patru ani.

Nu este admisibil ca funcţionarii tecuceni să eludeze taxele şi impozitele întocmite şi instituite de ei înşişi, în vreme ce restul contribuabili sunt strânşi cu uşa, doar pentru că nu fac parte din partid.

 

One thought on “Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. La Tecuci „şmecherii” nu plătesc taxe

  1. Sursa dumneavoastră e MINCINOASĂ!
    Eu și familia mea nu suntem și nu am fost înregistrați cu debite restante la taxa de salubrizare niciodată!
    În ceea ce privește situația actelor de executare emise cu încălcarea legii de primarul PSD-ist Hurdubae, precizez că acestea fac obiectul unor amenzi de circulație ce au fost contestate în instanță și nu obiectul taxei de salubrizare, drept pentru care am ales opțiunea legală să le plătesc atunci când justiția se va pronunța asupra lor dacă va fi cazul.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page