Tecucean plasat în carantină după ce nu a fost găsit acasă, deşi se afla în izolare la domiciliu

 

Un bărbat din Tecuci, care nu a respectat termenii izolării la domiciliu, este primul gălățean sancționat de autorități, în baza noilor reglementări prevăzute în Ordonanța Militară nr. 2 din 21 martie 2020.

Fiindcă nu a fost găsit acasă de echipajele de control ale MAI, el a fost plasat în carantină instituţionalizată, într-un centru special din Galați, pentru 14 zile.

Tecuceanul este acum cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

2 thoughts on “Tecucean plasat în carantină după ce nu a fost găsit acasă, deşi se afla în izolare la domiciliu

  1. Vazând ce se întâmplă în Italia și Spania, unde persoanele peste 60 de ani sunt deconectate de la aparatele de ventilație, care sunt insuficiente, solicit primarului Hurdubae să aloce cei 160.000 de euro alocați turnării de betoane la așa-zisa piașă de la Rateș pentru procurarea de astfel de aparate. Domnule primar și stimați membri ai CL apărarea vieții locuitorilor orașului trebuie să fie principala dvs. preocupare și nu ,,umflarea buzunarelor”.

    1. Apropo, Grupul de Comunicare Strategică a precizat azi că, în acest moment, la nivelul spitalelor din România sunt 2.653 de paturi ATI şi de 1.361 ventilatoare mecanice și a preconizat că de la începutul lunii aprilie persoanele bolnave nu vor mai putea fi internate. Deci achiziționarea de ventilatoare mecanice este urgentă.

Comments are closed.