Coronavirus: Două primării din jurul Tecuciului arată că ţin situaţia sub control

 

Astăzi, 24 martie 2020, două primării din jurul municipiului Tecuci au considerat de cuviinţă să îşi informeze contribuabilii despre starea cetăţenilor săi.

„Conform datelor primite de la instituțiile statului, vă comunicăm ca astăzi 24 martie 2020, la nivelul UAT Comuna Corod, avem un număr de 94 persoane auto-izolate la domiciliu și nici un caz confirmat cu Coronavirus COVID-19”, scrie Primăria Corod.

„Pe această cale vă informăm că un cetățean de pe raza comunei noastre, care a venit din zonă roșie, nu a respectat regulile ce privesc izolarea la domiciliu. Astfel, acesta a fost plasat în carantină instituționalizată la Galați, sub pază permanentă, pentru o perioada de 14 zile, conform Art. 7, Alin. 1 din Ordonanța Militară”, anunţă Primăria Munteni.

Este inexplicabilă tăcerea celorlalte primării, dar mai ales a Serviciului de comunicare din Primăria Tecuci, refuzul acestora de a afişa date prin care să liniştească contribuabilii şi să le arate că situaţia este sub control.

 

One thought on “Coronavirus: Două primării din jurul Tecuciului arată că ţin situaţia sub control

  1. Ministerul Muncii a anunțat că 450.000 de românii au contractele suspendate, dar printre ei nu se află bugetari din instituțiile publice, deși multe din ele au fost închise sau au activitate redusă. În condițiile în care încasările de taxe și impozite vor fi rscăzute, datorită încetării activității la foarte mulți agenți economici, este foarte probabil ca în a doua jumătate a anului aceste instituții să rămână fără bani. Soluția este ca și Primăria din Tecuci și instituțiile din subordine să-și trimită personalul neesențial în șomaj tehnic (care este plătit de guvern), pentru a degreva bugetul local.

Comments are closed.