Primăria organizează concurs pentru trei funcţii vacante

 

Primăria Tecuci organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 3 funcţii publice de execuţie vacante, după cum urmează:

– consilier clasa I, grad debutant, Serviciul buget-contabilitate

– consilier clasa I, grad superior, Compartiment învăţământ, cultură, culte, sănătate

– consilier clasa I, grad asistent, Birou agricol.

Condiţii de participare

Consilier Compartiment învăţământ, cultură, culte, sănătate: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta în domeniul ştiinţelor economice; vechime in specialitatea studiilor minimum 7 ani.

Consilier Birou agricol: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor administrative sau ştiinţelor pământului şi admosferei; vechime in specialitatea studiilor minimum 1 an.

Consilier Serviciul buget-contabilitate: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice.

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat astăzi, 25 martie 2020.

Proba scrisă va fi susţinută în data de 27 aprilie 2020, ora 10.

Relaţii la Compartimentul resurse umane, tel. 0743.577.543. Persoană de contact: Arhip Rodica consilier superior.

Anunţul AICI.

 

2 thoughts on “Primăria organizează concurs pentru trei funcţii vacante

  1. În timp ce toate marile companii își închid porțile (Dacia, Ford, Pirelli, Dräxlmaier) primăria Tecuci face angajări, că plătește Hurdubae din banii lui. În mod normal sutele de angajați ai instituțiilor publice din Tecuci, care nu mai au obiectul muncii, trebuiesc trimiși în șomaj tehnic, pentru a nu mai consuma resursele financiare reduse ale comunității. Acestea trebuiesc folosite pentru dotarea spitalelor din oraș și procurarea materialelor necesare în lupta împotriva coronavirusului.

  2. Bani pentru ,,aranjarea pilelor” pesediste sunt, pentru amenajarea unei piețe la Rateș la fel, dar pentru terminarea și dotarea stației de primiri urgențe de la spital nu sunt. Domnule, pentru așa ceva nu se poate face dosar penal? Că doar intra la categoria acțiunilor de zădărnicire a luptei împotriva răspândiri bolilor contagioase.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page