Deranj mare!

 

Lucrătorii unei societăţi care lucrează la reabilitarea unei străzi din municipiul Tecuci au intrat in impas. Excavatorul care săpa şanţul pentru introducerea ţevilor a scos la iveală o ulcică plină cu monede de argint.

Chemat de urgenţă, directorul muzeului de istorie, Viorel Burlacu, a catalogat descoperirea drept epocală, solicitând abandonarea lucrărilor şi deschiderea unui sit arheologic chiar acolo, în mijlocul străzii.

Situaţia a fost salvată de un alt angajat al muzeului tecucean care a demonstrat directorului, lucrătorilor şi curioşilor adunaţi la faţa locului, că descoperirea este o simplă dovadă a faptului că bărbaţii, încă din cele mai vechi timpuri, obişnuiesc să ascundă banii de neveste.

Întâmplarea a fost trecută sub tăcere de bărbaţii prezenţi şi poate că nu am fi aflat nici noi dacă pe acolo nu ar fi trecut, întâmplător, o femeie.

 

One thought on “Deranj mare!

  1. La câteva minute după ce ați plecat excavatorul a scos la iveală niște oase de mamifer. Domnul manager a opiniat că ar fi rămășițe de dinozaur. În realitate, așa cum a confirmat și arheologul muzeului, erau doar niște banale oase de bou.

Comments are closed.